dissabte, de maig 14, 2005

El meu germà


Demà té una altra cursa. El meu germà és pilot de cotxes, un bon pilot, sense massa mitjans, però bo. Té il·lusió i perseverància i, a més, és una persona que toca de peus a terra: treballa dur per a seguir avant, no amaga les crítiques a aquest món al qual pertany i, sobretot, no bufa en caldo gelat. No sé si guanyarà, però aquesta cursa, com totes les altres, el farà créixer una miqueta més. I així, a molts quilòmetres per hora, revalidarà l'experiència, l'única que cosa que, en última instància, ens queda a tots, cada u en la dignitat de la seua opció, en l'esforç de la seua professió.

5 comentaris:

JoanAlbor ha dit...

Li desitge tota la sort del món al teu germà. he entrat a la seua pàgina i i a més m'ha alegrat molt que tmabé estiguera en català, cosa que no és massa normal, per la qual cosa el felicite per partida doble. per creure en el que vol i tenir-ne la il·lusió i pel que tu en dius de'll de ser una gran persona. felicitats als dos. :)

gon�al ha dit...

Sempre és agradable llegir els teus comentaris, però aquest ens ha resultat especialment reconfortant, al meu germà i a mi, perquè l'hem llegit després d'un cap de setmana molt especial. El meu germà corria a Xest, és a dir, "a casa" i volia obtindre un bon resultat. Va quedar segon i quart en les dues semifinals i, quan anava primer en la cursa final, aquest matí, i només una avaria evitar la victòria, se li ha trencat la caixa de canvis. Això sí, no ha tingut cap accident. Moltes gràcies pels ànims!

Anònim ha dit...

És la primera vegada que entre al teu bloc, però, amb el teu permís, no en serà l'última. Sobretot perquè m'han agradat molt els textos que he llegit; però també per algunes coincidències: la ciutat, per exemple.

gon�al ha dit...

Espere que el permís siga recíproc, perquè he entrat al teu blog i pense tornar-hi. Per cert, ara et deixaré una noteta sobre una altra coincidència: 'Código 46'.

arsvirtualis ha dit...

Molta sort i empenta al teu germà per la feina que fa i el camí que ha triat. He estat -com Joan- passejant per la seva pàgina encara que he tingut problemes d'obrir-la amb el mozilla, sols l'he pogut veure amb l'explorer.